Soğan kebabı
Kıymayı tuz ve karabiber ekleyip yoğurun. Ceviz büyüklüğünde köfteler elde edin.soğanları kabuklarını soyun ve ikiye bölün.Yuvarladığınız kıymaları soğanların arasına koyun ve fırın kabına tek tek yerleştirin.Bir kâsede biber salçasını suyla açın ve arzuya göre pul biber ekleyip tepsideki soğan kebaplarının üzerine gezdirin.Fırını 200 derecede ısıtın. Tepsiyi fırına verip 30-40 dakika kızarıncaya kadar pişirin.Piştikten sonra fırından çıkarttığınız tepsinin üzerine çok az su ile karıştırdığınız nar ekşisini gezdirin.Fırın tepsisinin üzerine başka bir tepsi koyup 10 dakika daha fırınlayın böylece soğanlarınız daha yumuşamış olacak. Afiyet olsun
Keme Kebabı
Ayıklanıp iyice temizlenen kemeler, doğal şekillerine göre, ceviz büyüklüğünde soyulur. Özel delecek ile veya şişi aynı yönde kıvırarak kemeleri tek tek şişe takılacak şekilde delinir. Aksi halde çatlar ve şişe saplanmaz. Şişe bir keme ve aynı büyüklükte koparılan kıyma parçaları sırayla şişe saplanır. Mangalın harı tamamen geçince kebaplar aynı yönde çevrilerek pişirilir. Pişen keme kebapları dürüm ekmeğine konularak üzerine karabiber ve kırmızı pul biber serpilir. Taze soğanla yapılan maydanoz piyazı ve ayran ile servis edilir.
Yeni dünya kebabı
Kıymaya, tuz ilâve edip karıştırın, ceviz büyüklüğünde toplar yapın. Yenidünyaları baş ile sap yönünde ortadan ikiye ayırıp, sivri bir bıçak yardımıyla çekirdeklerini çıkarın. Şişe önce yenidünya, sonra kıyma ve yeniden yenidünya şeklinde mangalın boyuna sığacak şekilde hesaplayarak saplayın. Harı geçmiş mangalda aynı yönde sık sık çevirerek pişirin. Açık pide ekmek üstünde servis tabağına alın.
sarımsak kebabı
Sarımsakları tek kabuk kalacak şekilde temizleyin.Diğer tarafta kıymayı,tuz ve karabiberi yoğurun.Bir sarımsak bir kıyma olacak şekilde pişireceğiniz tepsiye dizin.Tepsinin dibine az su ilave edin. Üzerine domates ve biberleri dizin.Fırında yaklaşık olarak 30-35 dk pişirin.Sıcak Olarak servis yapın.Afiyet olsun..
Oruk kebabı
Önce bulgur ılık su ıslatılır ve yaklaşık 15 dk. bekletilir. İnce ince doğranan soğan, ezilen sarımsak) kırmızıbiber karabiber, nane ve tuz bir arada su ilave edilerek yoğrulur. Bulgurlar yapışıp tutmaya başladıysa kıyma eklenmeye hazır demektir. Kıyma da ilave edilerek bir süre de kıyma ile birlikte yoğrulmaya devam edilir. Son olarak ceviz içi de konur, tekrar şöyle bir yoğrulur. Hazırlanan bu hamura elde köfte biçiminde şekil verilir. Bu köfteler teflon tavada az margarin sürülerek pişirilir.